Część dalsza brazylijskiej telenoweli w moim wykonaniu :P Koniec końców padło na Galaxy SIII (One X jest nie do dostania w t-mobile w tej chwili i nie wiadomo czy w ogóle będzie, One póki co też ma ograniczoną dostępność). Tak jak wcześniej pisałem, Amoled to wg mnie najsłabszy punkt tego telefonu, jednak po dwóch dniach już się do niego chyba przyzwyczaiłem. No i jednak ogromny plus za wyświetlanie czerni. Lcd z Mobile Bravia Engine w xperii wyświetlając czarny świeci niczym latarnia morska, a Amoled jest czarny jak smoła.
Na koniec jeszcze pytanko. Możecie polecić jakiś dobry uchwyt samochodowy do SIII? Brać oryginała czy są może jakieś godne polecenia zamienniki? W tej chwili mam uchwyt Nokii, do którego już xperia wchodziła ledwo, a SIII już nie ma szans.
Na koniec jeszcze pytanko. Możecie polecić jakiś dobry uchwyt samochodowy do SIII? Brać oryginała czy są może jakieś godne polecenia zamienniki? W tej chwili mam uchwyt Nokii, do którego już xperia wchodziła ledwo, a SIII już nie ma szans.
Komentarz